Supă de paste orzo cu roșii și scorțișoară
piper negru
sare
2 bucăți scorțișoară întreagă
2 linguri busuioc
400 g sos de roșii proaspăt
1 morcov (tocat)
1 ceapă (tocată)
1l apa sau supă de pui
200 g paste orzo
1 linguriță zahăr
niște brânză kefalotyri
50 ml ulei de măsline extravirgin
Pasul 1: Pregătiți supa. Se încinge uleiul de măsline și se adaugă ceapa și morcovul. Se călesc 5 minute până se înmoaie și se adaugă sosul de roșii, apa și bulionul, sarea, piperul, zahărul, scorțișoară și busuiocul și se așteaptă până când amestecul începe să fiarbă.
Pasul 2: Adăugați pastele orzo, amestecați și apoi gătiți aproximativ 15 minute.
Pasul 3: Se ia supa de pe foc, se ornează cu branza kefalotyri rasă și se servește.
Poftă bună 
