Greek Taste Blog
  • Despre Greek Taste

Budincă de orez la cuptor cu dulceață de cireșe

Posted on 14 februarie 2022 by admin
273097625_1841563816028728_3581202453133357114_n200 g orez perlat
500 g apă
3 oua
150 g zahăr
1/4 linguriță pudră de mastiha – utilizare pentru gătit
1/2 lingurita sare
80 g stafide blonde
1 lingurita scortisoara
1 portocala (coaja)
240 g gem de cireșe
https://greektaste.ro/…/dulceata-de-cirese-amare-fara…/
500 ml lapte
Pasul 1: Pregătiți budinca de orez. Puneti orezul si apa intr-o cratita si asteptati pana cand apa incepe sa fiarba. Reduceți focul și gătiți timp de 15 minute.
Pasul 2: Se pun ouale, laptele, zaharul, sarea, mastiha si la final stafidele intr-un bol, si se amesteca bine pana se topeste zaharul.
Pasul 3: Adăugați orezul fiert, amestecați bine și goliți amestecul într-un vas pyrex de 20cm x 30cm.
Pasul 4: Coaceți în cuptorul preîncălzit la 160°C pentru aproximativ 20 de minute până când amestecul s-a întărit.
Pasul 5: Scoateți budinca de orez din cuptor și lăsați-o deoparte să se răcească timp de 10 minute.
Pasul 6: Serviți cu o lingură de dulceață de cireșe și stropiți cu puțină scorțișoară.
Poftă bună
Posted in Fără categorie |
« Caracatiță cu orez
Muschi de miel umplut cu spanac si branza mizithra »

Leave a comment Anulează răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorii

  • Ciocolată
  • Condimente
  • Delicii tradiționale
  • Evenimente
  • Fără categorie
  • Frumusețile Greciei
  • Măsline
  • Miere
  • Retete
  • Ulei de măsline
  • Utile

Comentarii recente

  • www.zonefit.ro în MASLINELE KORONEIKI DIN REGIUNEA SITIA
  • vali crintea în Piept de pui cu piper și portocală
  • coco în Secretele naturii- uleiul aromatizat
  • click here în Despre Greek Taste
  • business blog în Piept de pui cu piper și portocală

Arhive

  • februarie 2022
  • ianuarie 2022
  • februarie 2017
  • ianuarie 2017
  • decembrie 2016
  • noiembrie 2016
  • mai 2016
  • aprilie 2016
  • martie 2016
  • februarie 2016
  • octombrie 2015
  • septembrie 2015
  • august 2015
  • iulie 2015
  • iunie 2015
  • mai 2015
  • aprilie 2015
  • martie 2015
  • februarie 2015
  • ianuarie 2015
  • iunie 2014

Etichete

alexandros antioxidanți ardei aromă beneficii bio brânză cafea calitate ceai chania cimbru ciocolata condimente Creta dulce grecesc grecești Grecia greek greek taste greektaste gust kalamata miere măsline natural negre organic origine pastă Paște Paști pdo piper proprietăți rosii sănătos taste tradițional târg ulei ulei de masline ulei extravirgin de masline verzi
ianuarie 2023
Lu Ma Mi Jo Vi Sâ Du
« Feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Pages

  • Despre Greek Taste

Archives

  • februarie 2022
  • ianuarie 2022
  • februarie 2017
  • ianuarie 2017
  • decembrie 2016
  • noiembrie 2016
  • mai 2016
  • aprilie 2016
  • martie 2016
  • februarie 2016
  • octombrie 2015
  • septembrie 2015
  • august 2015
  • iulie 2015
  • iunie 2015
  • mai 2015
  • aprilie 2015
  • martie 2015
  • februarie 2015
  • ianuarie 2015
  • iunie 2014

Categories

  • Ciocolată (5)
  • Condimente (3)
  • Delicii tradiționale (22)
  • Evenimente (4)
  • Fără categorie (42)
  • Frumusețile Greciei (1)
  • Măsline (7)
  • Miere (1)
  • Retete (5)
  • Ulei de măsline (2)
  • Utile (5)

WordPress

  • Autentificare
  • WordPress
CyberChimps

CyberChimps

© Greek Taste Blog