tzatziki
500 g tocat de miel extra slab
1 lingurita chimen macinat
1 lingurita coriandru macinat
1 lingurita boia afumata
1 catel de usturoi, zdrobit foarte fin (optional)
ulei de măsline
chifle mari de burger
roșii feliate și ceapă roșie
PASUL 1
Puneti bulgharul intr-o tigaie, acoperiti cu apa si fierbeti 10 minute. Scurgeți foarte bine într-o sită, presând orice exces de apă.
PASUL 2
Încorporați bulgharul în miel cu condimentele, usturoiul (dacă este folosit) și condimentele, apoi formați 4 burgeri. Ungeți cu puțin ulei de măsline și prăjiți sau puneți pe grătar timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până când sunt gătiți complet.
PASUL 3
Serviți în chifle (prăjite dacă doriți) cu tzatziki, roșii, ceapă și câteva frunze de mentă.
Poftă bună ![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)