Greek Taste Blog
  • Despre Greek Taste

Sepie cu spanac

Posted on 31 ianuarie 2022 by admin

 

Sepie cu spanac

 

1kg Sepie
50 g pasta de tomate uscata la soare
500 g ceapa mare (tocată fin)
1 cană ulei de măsline extravirgin
fulgi de sare de mare
https://greektaste.ro/produs/flori-de-sare-trikalinos-100g/
piper negru

 

Pasul 1: Curățați sepia spălând interiorul mantalei peste chiuvetă pentru a scăpa de orice noroi, trageți măduva spinării transparentă „ca un stilou” și îndepărtați, de asemenea, sacii de cerneală.

 

Pasul 2: Tăiați sepia în bucăți mici și căliți-le în ceapă și ulei de măsline până se rumenesc deschis. Adăugați 2 căni de apă și pasta de roșii și fierbeți timp de aproximativ 45 de minute.
Pasul 3: Adăugați spanacul, asezonați cu sare și piper, amestecați și continuați să gătiți încă 20-25 de minute.

 

Pasul 4: Serviți într-un vas adânc.

 

Poftă bună

272602153_1834361760082267_4875576317518030707_n

Posted in Fără categorie |
« Mousse de ciocolată cu ulei de măsline
Desert cu cafea greceasca si lichior Mastiha »

Leave a comment Anulează răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorii

  • Ciocolată
  • Condimente
  • Delicii tradiționale
  • Evenimente
  • Fără categorie
  • Frumusețile Greciei
  • Măsline
  • Miere
  • Retete
  • Ulei de măsline
  • Utile

Comentarii recente

  • www.zonefit.ro în MASLINELE KORONEIKI DIN REGIUNEA SITIA
  • vali crintea în Piept de pui cu piper și portocală
  • coco în Secretele naturii- uleiul aromatizat
  • click here în Despre Greek Taste
  • business blog în Piept de pui cu piper și portocală

Arhive

  • februarie 2022
  • ianuarie 2022
  • februarie 2017
  • ianuarie 2017
  • decembrie 2016
  • noiembrie 2016
  • mai 2016
  • aprilie 2016
  • martie 2016
  • februarie 2016
  • octombrie 2015
  • septembrie 2015
  • august 2015
  • iulie 2015
  • iunie 2015
  • mai 2015
  • aprilie 2015
  • martie 2015
  • februarie 2015
  • ianuarie 2015
  • iunie 2014

Etichete

alexandros antioxidanți ardei aromă beneficii bio brânză cafea calitate ceai chania cimbru ciocolata condimente Creta dulce grecesc grecești Grecia greek greek taste greektaste gust kalamata miere măsline natural negre organic origine pastă Paște Paști pdo piper proprietăți rosii sănătos taste tradițional târg ulei ulei de masline ulei extravirgin de masline verzi
martie 2023
Lu Ma Mi Jo Vi Sâ Du
« Feb    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pages

  • Despre Greek Taste

Archives

  • februarie 2022
  • ianuarie 2022
  • februarie 2017
  • ianuarie 2017
  • decembrie 2016
  • noiembrie 2016
  • mai 2016
  • aprilie 2016
  • martie 2016
  • februarie 2016
  • octombrie 2015
  • septembrie 2015
  • august 2015
  • iulie 2015
  • iunie 2015
  • mai 2015
  • aprilie 2015
  • martie 2015
  • februarie 2015
  • ianuarie 2015
  • iunie 2014

Categories

  • Ciocolată (5)
  • Condimente (3)
  • Delicii tradiționale (22)
  • Evenimente (4)
  • Fără categorie (42)
  • Frumusețile Greciei (1)
  • Măsline (7)
  • Miere (1)
  • Retete (5)
  • Ulei de măsline (2)
  • Utile (5)

WordPress

  • Autentificare
  • WordPress
CyberChimps

CyberChimps

© Greek Taste Blog