Vă propunem o reţetă delicioasă: TON LA CUPTOR
Ingrediente:
1 ton mediu
2 legături de ceapă verde
1 căpăţână de usturoi
1 ardei verde
3/4 roşii în bulion
ulei Greek Taste aromat cu lămâie
ulei Greek Taste aromat cu rozmarin
condimente pentru peşte Greek Taste
sare şi piper după gust
Deoarece tonul este un peşte fad, este indicat să îl lăsaţi la macerat cateva ore în ulei extravirgin de măsline aromat cu rozmarin şi lămâie împreună cu condimente pentru peşte Greek Taste.
După macerare puneţi peştele în tava de cuptor, acoperită cu hârtie de cuptor. Adăugaţi ceapa, usturoiul, ardeiul, roşiile, sare, piper şi legaţi hârtia bine astfel încât peştele să fie închis înăuntru. Daţi totul la cuptorul preîncălzit aproximativ 1 oră.
Poftă bună!