Ce este roșcova? poate vă întrebați sau poate unii din voi știți deja. Este fructul acela roșcovan, în forma de păstaie, dar mai mare, plin cu o substanță bună de mâncat.
Roșcovele sunt utilizate în stare uscată, uneori întregi, dar de cele mai multe ori sub formă de făină/pudră, sirop sau ceai. Păstaia de roșcovă prăjită și măcinată este utilizată ca substitut de cacao. Extractul de roșcovă este un aditiv alimentar (E 410) 100% natural, sănătos și netoxic, care este folosit ca și agent de îngroșare și stabilizator utilizat în diverse produse alimentare (băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse lactate, înghețată, dulciuri, produse de panificație, budinci, produse din carne și altele)
Din multele efecte benefice ale roșcovei menționăm doar câteva:
– nu conține cofeină, deci nu are efect excitant şi nici iritant, ceea ce face din pudra de roșcove înlocuitorul perfect pentru cacao în alimentația bebelușilor și a copiilor
– acționează ca un antioxidant
– îmbunătățește digestia,
– este utilizată pentru tratarea tusei, gripei și anemiei
– este bogată în calciu și fosfor, din acest motiv este folosită în lupta împotriva osteoporozei
Gemul bio de roșcove este perfect pentru o dieta echilibrată! Păstaia conține aproximativ 50% zahăr, care constă în zaharoză (până la 26%), fructoză (până la 13%), xyloza, maltoză și glucoză. De asemenea, conține proteine, aminoacizi, amidon, oligoelemente etc. Puteți beneficia și voi de efectele benefice ale roșcovelor, acum la super reducere!
Comandă de la magazinul de produse grecesti http://greektaste.ro/ gemul de roșcove și îl vei cumpăra la 14,9 lei în loc de 24,9 lei.