Datorita plantelor si intrebuintarii lor la tot felul de bucate, bucataria a devenit din ce in ce mai creativa.
Plantele pot aromatiza si uleiul, conferind astfel multor mancaruri un gust inconfundabil, absolut delicios.
Uleiurile aromatizate au un gust special si trebuie sa fie nelipsite din bucatarie pentru a asezona si a prepara retete culinare inedite, de la salate, fructe de mare, paste, peste, fripturi la gratar sau preparate la cuptor, cartofi si altele.
Poti alege din cele 5 tipuri de uleiuri aromate cu condimente si mirodenii infuzate la rece:
- Ulei de masline aromat cu oregano (recomandat pentru salate, paste, pizza, foccacia)
- Ulei de masline aromat cu rozmarin (recomandat pentru cartofi, fripturi la cuptor sau gratar)
- Ulei de masline aromat cu cimbru (recomandat pentru fripturi, preparate la gratar, pizza, foccacia)
- Ulei de masline aromat cu ardei iute (recomandat pentru fructe de mare, fripturi la cuptor)
- Ulei de masline aromat cu lamaie (recomandat pentru peste)
- Ulei de masline aromat cu usturoi (recomandat pentru plus de savoare la orice mancare)
Recomandam sa pastrati sticlele de ulei de masline Grecia aromatizat in locuri intunecoase si ferite de caldura excesiva.
Comanda pe http://greektaste.ro/ ulei aromat cu rozmarin, ulei aromat cu cimbru sau ulei aromat cu oregano si il poti achizitiona cu pretul redus de la 19,9 la 14,9 lei.
multumim de prezentare!