Greek Taste Blog
  • Despre Greek Taste

Daily Archives: 11 februarie 2022

Hummus cu nuci de pin, măghiran si ulei de masline extravirgin

Posted on 11 februarie 2022 by admin
273156376_1840110742840702_6255473666215813600_n
250 g naut
3 linguri pasta de susan
https://greektaste.ro/produs/pasta-de-susan-bardakis-350gr/
3 linguri ulei de măsline extravirgin
1 frunză de dafin
1 usturoi
1 lămâie
Sare
Chimion
2 linguri nuci de pin
2 cuișoare maghiran proaspăt
Mod de preparare:
Nautul se pune la inmuiat 6 ore si se fierbe cu dafinul pana se inmoaie, apoi se scoate din apa. În timp ce năutul fierbe, acoperiți usturoiul cu folie de aluminiu și puneți-l pe grătar timp de 20 de minute la 180ο C. Apoi tăiați usturoiul în jumătate și presați fiecare cățel.
Execuție: Cu ajutorul unui blender amestecați năutul fierbinte, usturoiul, pasta de susan, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Dacă este necesar, diluați amestecul cu puțină apă caldă. Adăugați chimenul și o lingură de nuci de pin. În acest moment, dă-i un gust pentru a vedea dacă are nevoie de mai multă sare sau lămâie pentru a-ți satisface nevoile.
Serviți hummusul cu ulei de măsline extravirgin, maghiran și nuci de pin prăjite!
Poftă bună
Posted in Fără categorie | Leave a comment |

Categorii

  • Ciocolată
  • Condimente
  • Delicii tradiționale
  • Evenimente
  • Fără categorie
  • Frumusețile Greciei
  • Măsline
  • Miere
  • Retete
  • Ulei de măsline
  • Utile

Comentarii recente

  • www.zonefit.ro în MASLINELE KORONEIKI DIN REGIUNEA SITIA
  • vali crintea în Piept de pui cu piper și portocală
  • coco în Secretele naturii- uleiul aromatizat
  • click here în Despre Greek Taste
  • business blog în Piept de pui cu piper și portocală

Arhive

  • februarie 2022
  • ianuarie 2022
  • februarie 2017
  • ianuarie 2017
  • decembrie 2016
  • noiembrie 2016
  • mai 2016
  • aprilie 2016
  • martie 2016
  • februarie 2016
  • octombrie 2015
  • septembrie 2015
  • august 2015
  • iulie 2015
  • iunie 2015
  • mai 2015
  • aprilie 2015
  • martie 2015
  • februarie 2015
  • ianuarie 2015
  • iunie 2014

Etichete

alexandros antioxidanți ardei aromă beneficii bio brânză cafea calitate ceai chania cimbru ciocolata condimente Creta dulce grecesc grecești Grecia greek greek taste greektaste gust kalamata miere măsline natural negre organic origine pastă Paște Paști pdo piper proprietăți rosii sănătos taste tradițional târg ulei ulei de masline ulei extravirgin de masline verzi
februarie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Sâ Du
« Ian    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Pages

  • Despre Greek Taste

Archives

  • februarie 2022
  • ianuarie 2022
  • februarie 2017
  • ianuarie 2017
  • decembrie 2016
  • noiembrie 2016
  • mai 2016
  • aprilie 2016
  • martie 2016
  • februarie 2016
  • octombrie 2015
  • septembrie 2015
  • august 2015
  • iulie 2015
  • iunie 2015
  • mai 2015
  • aprilie 2015
  • martie 2015
  • februarie 2015
  • ianuarie 2015
  • iunie 2014

Categories

  • Ciocolată (5)
  • Condimente (3)
  • Delicii tradiționale (22)
  • Evenimente (4)
  • Fără categorie (42)
  • Frumusețile Greciei (1)
  • Măsline (7)
  • Miere (1)
  • Retete (5)
  • Ulei de măsline (2)
  • Utile (5)

WordPress

  • Autentificare
  • WordPress
CyberChimps

CyberChimps

© Greek Taste Blog