Desert cu cafea greceasca si lichior Mastiha
500 g branza mascarpone
4 oua
30 g zahăr
1 pachet de biscuiti
200 ml lichior Mastita
50 g cafea grecească
Pasul 1: Albusurile se bat spuma pentru a face o bezea si adauga galbenusurile dupa ce le-ai batut cu zaharul.
Pasul 2: Adăugați brânza mascarpone și amestecați timp de 1 minut.
Pasul 3: Înmuiați biscuiții în lichior de mastiha timp de 10 secunde și apoi întindeți-i într-un strat pe un platou mare, puțin adânc.
Pasul 4: Întindeți jumătate din amestecul de mascarpone pe stratul de biscuiți.
Pasul 5: Adăugați încă un strat de biscuiți care au fost înmuiați în lichior de mastiha și terminați cu restul de amestec de mascarpone peste ei.
Pasul 6: Stropiți cu cafea grecească.
Poftă bună 
