Sepie cu spanac
1kg Sepie
50 g pasta de tomate uscata la soare
500 g ceapa mare (tocată fin)
1 cană ulei de măsline extravirgin
fulgi de sare de mare
piper negru
Pasul 1: Curățați sepia spălând interiorul mantalei peste chiuvetă pentru a scăpa de orice noroi, trageți măduva spinării transparentă „ca un stilou” și îndepărtați, de asemenea, sacii de cerneală.
Pasul 2: Tăiați sepia în bucăți mici și căliți-le în ceapă și ulei de măsline până se rumenesc deschis. Adăugați 2 căni de apă și pasta de roșii și fierbeți timp de aproximativ 45 de minute.
Pasul 3: Adăugați spanacul, asezonați cu sare și piper, amestecați și continuați să gătiți încă 20-25 de minute.
Pasul 4: Serviți într-un vas adânc.
Poftă bună ![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)