Ingrediente:
- Roșii uscate la soare (aprox. 10 buc), 4 jumătați dezosate de piept de pui, măsline kalamata (aprox. 12 buc), 250 gr. brânză feta, 1 ardei capia, 1 lingură oregano, o legatură pătrunjel, 2 linguri ulei extravirgin de măsline, 1/2 lingutiță de piper roșu sfărâmat și flori de sare după gust.
Metoda de preparare este extrem de simplă și rapidă:
Spălăm pieptul de pui, îl uscăm cu un șervet de bucatărie după care il învelim in folie de plastic și îl batem pentru a obține o felie de carne cât mai plată.
Îndepărtăm folia, ungem pieptul de pui cu puțin ulei extravirgin de măsline și presărăm oregano.
Așezăm deasupra ardeiul tăiat fâșii, roșiile uscate la soare, feta tăiată cubulețe, oregano, pătrunjelul și piper roșu. Înfășurăm totul și prindem ruloul cu o scobitoarea ca să nu se deschidă.
Punem carnea astfel pregătită într-o tigaie bine încălzită și unsă cu puțin ulei și lăsăm aprox. 3 min pe fiecare parte. Îndepărtăm ruloul din tigaie, presărăm puțină sare, îl tăiem rondele și il servim alături de o salată verde.
Pofta buna!