Te gândești să pregătești ceva delicios, rapid și ușor de digerat? Incearcă rețeta noastră de ciuperci umplute cu ceapă, ardei capia, roșii și feta ! Te sfătuim sa cumperi cele mai mari ciuperci champignon pe care le gasești - aprox 1,5 kg. Mai ai nevoie de : – 2 ceape de apă roșii – 2 ardei capia – 4 roșii mari – 250 gr. branză feta - condimente Greek Taste - ulei de măsline Greek Taste Curățați ciupercile, tăiați codițele și ardeiul capia cubulețe și adăugați-le în interiorul pălariei ciupercii. Adăugați ceapa roșie tăiată rondele, brânza feta tăiată cubulețe, piper, condimente Greek Taste și ulei extravirgin de măsline. Acoperiți ciupercuța cu o feie de roșie. Pune-ți totul pe grătar și acoperiți cu un capac. Dacă alegeți să folosiți cuporul, unge-ți tava cu puțin ulei și acoperiți totul cu o folie de aluminiu. Lăsați-le pe gratăr aproximativ 15 min ( in funcție de cât de tare ați făcut focul) sau la cuptor pentru aprox. 40 min. Serviți-le calde alături de o delicioasă salată grecească și câteva felii de pâine prăjiă stropită cu puțin ulei extravirgin de măsline! Pofta bună!