Greek Taste Blog
  • Despre Greek Taste

Monthly Archives: ianuarie 2015

Secretele naturii- uleiul aromatizat

Posted on 26 ianuarie 2015 by admin

Datorita plantelor si intrebuintarii lor la tot felul de bucate, bucataria a devenit din ce in ce mai creativa.

Plantele pot aromatiza si uleiul, conferind astfel multor mancaruri un gust inconfundabil, absolut delicios.

Uleiurile aromatizate au un gust special si trebuie sa fie nelipsite din bucatarie pentru a asezona si a prepara retete culinare inedite, de la salate, fructe de mare, paste, peste, fripturi la gratar sau preparate la cuptor, cartofi si altele.

Poti alege din cele 5 tipuri de uleiuri aromate cu condimente si mirodenii infuzate la rece:

  • Ulei de masline aromat cu oregano (recomandat pentru salate, paste, pizza, foccacia)
  • Ulei de masline aromat cu rozmarin (recomandat pentru cartofi, fripturi la cuptor sau gratar)
  • Ulei de masline aromat cu cimbru (recomandat pentru fripturi, preparate la gratar, pizza, foccacia)
  • Ulei de masline aromat cu ardei iute (recomandat pentru fructe de mare, fripturi la cuptor)
  • Ulei de masline aromat cu lamaie (recomandat pentru peste)
  • Ulei de masline aromat cu usturoi (recomandat pentru plus de savoare la orice mancare)

Recomandam sa pastrati sticlele de ulei de masline Grecia aromatizat in locuri intunecoase si ferite de caldura excesiva.

Comanda pe http://greektaste.ro/ ulei aromat cu rozmarin, ulei aromat cu cimbru sau ulei aromat cu oregano si il poti achizitiona cu pretul redus de la 19,9 la 14,9 lei. uleiuri__98xuleiuri__93xuleiuri__86

Posted in Fără categorie | 1 Comment |

Beneficiile roșcovei

Posted on 21 ianuarie 2015 by admin

uleiuri__146Ce este roșcova? poate vă întrebați sau poate unii din voi știți deja. Este fructul acela roșcovan, în forma de păstaie, dar mai mare, plin cu o substanță bună de mâncat.

Roșcovele sunt utilizate în stare uscată, uneori întregi, dar de cele mai multe ori sub formă de făină/pudră, sirop sau ceai. Păstaia de roșcovă prăjită și măcinată este utilizată ca substitut de cacao. Extractul de roșcovă este un aditiv alimentar (E 410) 100% natural, sănătos și netoxic, care este folosit ca și agent de îngroșare și stabilizator utilizat în diverse produse alimentare (băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse lactate, înghețată, dulciuri, produse de panificație, budinci, produse din carne și altele)

Din multele efecte benefice ale roșcovei menționăm doar câteva:

– nu conține cofeină, deci nu are efect excitant şi nici iritant, ceea ce face din pudra de roșcove înlocuitorul perfect pentru cacao în alimentația bebelușilor și a copiilor

– acționează ca un antioxidant

– îmbunătățește digestia,

– este utilizată pentru tratarea tusei, gripei și anemiei

– este bogată în calciu și fosfor, din acest motiv este folosită în lupta împotriva osteoporozei

Gemul bio de roșcove este perfect pentru o dieta echilibrată! Păstaia conține aproximativ 50% zahăr, care constă în zaharoză (până la 26%), fructoză (până la 13%), xyloza, maltoză și glucoză. De asemenea, conține proteine, aminoacizi, amidon, oligoelemente etc. Puteți beneficia și voi de efectele benefice ale roșcovelor, acum la super reducere!

Comandă de la magazinul de produse grecesti http://greektaste.ro/ gemul de roșcove și îl vei cumpăra la 14,9 lei în loc de 24,9 lei. gem roscove

Posted in Fără categorie | Leave a comment |

Categorii

  • Ciocolată
  • Condimente
  • Delicii tradiționale
  • Evenimente
  • Fără categorie
  • Frumusețile Greciei
  • Măsline
  • Miere
  • Retete
  • Ulei de măsline
  • Utile

Comentarii recente

  • www.zonefit.ro în MASLINELE KORONEIKI DIN REGIUNEA SITIA
  • vali crintea în Piept de pui cu piper și portocală
  • coco în Secretele naturii- uleiul aromatizat
  • click here în Despre Greek Taste
  • business blog în Piept de pui cu piper și portocală

Arhive

  • februarie 2022
  • ianuarie 2022
  • februarie 2017
  • ianuarie 2017
  • decembrie 2016
  • noiembrie 2016
  • mai 2016
  • aprilie 2016
  • martie 2016
  • februarie 2016
  • octombrie 2015
  • septembrie 2015
  • august 2015
  • iulie 2015
  • iunie 2015
  • mai 2015
  • aprilie 2015
  • martie 2015
  • februarie 2015
  • ianuarie 2015
  • iunie 2014

Etichete

alexandros antioxidanți ardei aromă beneficii bio brânză cafea calitate ceai chania cimbru ciocolata condimente Creta dulce grecesc grecești Grecia greek greek taste greektaste gust kalamata miere măsline natural negre organic origine pastă Paște Paști pdo piper proprietăți rosii sănătos taste tradițional târg ulei ulei de masline ulei extravirgin de masline verzi
ianuarie 2015
Lu Ma Mi Jo Vi Sâ Du
« Iun   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pages

  • Despre Greek Taste

Archives

  • februarie 2022
  • ianuarie 2022
  • februarie 2017
  • ianuarie 2017
  • decembrie 2016
  • noiembrie 2016
  • mai 2016
  • aprilie 2016
  • martie 2016
  • februarie 2016
  • octombrie 2015
  • septembrie 2015
  • august 2015
  • iulie 2015
  • iunie 2015
  • mai 2015
  • aprilie 2015
  • martie 2015
  • februarie 2015
  • ianuarie 2015
  • iunie 2014

Categories

  • Ciocolată (5)
  • Condimente (3)
  • Delicii tradiționale (22)
  • Evenimente (4)
  • Fără categorie (42)
  • Frumusețile Greciei (1)
  • Măsline (7)
  • Miere (1)
  • Retete (5)
  • Ulei de măsline (2)
  • Utile (5)

WordPress

  • Autentificare
  • WordPress
CyberChimps

CyberChimps

© Greek Taste Blog